2009. aug. 5.

ScienNet törzsvásárlói rendszer

Néhány héttel ezelőtt egyik agilis kollégám azzal kezdett el zaklatni, hogy ismer egy törzsvásárlói rendszert, amellyel, ha komolyan kezd el foglalkozni az ember, pillanatokon belül milliomos lehet.

"Ajaj!" - szólalt meg a vészharang a fejemben, ugyanis ha valamit gyanúsnak tartok, akkor az az, ha valaki gyors és tömegek számára elérhető meggazdagodást ígér.

Ahogy folytattuk azonban a beszélgetést, kiderült, hogy a kreatív marketing szövegen túl, van azért ráció a dologban!

Miután meggyőztem arról, hogy nem hiszek a gyors meggazdagodásban, annál inkább a kreatívitásban és a szorgalomban, egy kicsit más nézőpontból kezdte el ő is vizsgálni a ScienNet rendszert.

Engem ugyanis nem az érdekel, hogy miként gazdagodhatok meg a ScienNet-ben, hanem az, hogy miként használhatom fel arra, hogy a saját üzletemet, munkámat segítsem általa. Nem akarok én senkit arról győzködni, hogy lépjen be ebbe a rendszerbe, mert akkor gazdag lesz! Mindössze annyit akarok, hogy megtudjam, milyen lehetőségeket nyújt egy olyan cég számára, aki a saját munkájával akar elsősorban foglalkozni, nem hálózat építéssel.

Az hogy most megszületett ez a post az elsősorban annak köszönhető, hogy az előbb felsorolt szempontok szerint megvizsgálva úgy látom, érdemes foglalkozni a ScienNet-tel. Hisz termék partnerként regisztrálva jelentős értékesítési lehetőségeket rejt az a círka 400 ezer törzsvásárló, aki jelenleg tagja a rendszernek.

Mivel konzulensként az a feladatunk, hogy mások számára segítséget nyújtsunk ismeretlen rendszerek bevezetésében, használatában, úgy határoztam, hogy elindítjuk az ingyenes ScienNet támogatási szolgáltatásunkat. Ennek keretében cégek számára tesszük a rendszert érthetővé, hatékonyan üzemeltethetővé, levéve a vállukról a legtöbb feladatot.

Az elkövetkezendő időszakban lépésről-lépésre kiépítünk egy olyan informatikai infrastruktúrát (weblapokat és egyéb szolgáltatásokat), amelyek lehetőséget adnak minden cégvezető számára, hogy anélkül, hogy rengeteg időt fordítana a rendszer megismerésére és működtetésére, mégis a legnagyobb hasznot érhesse el általa.

Első lépésként létrehoztunk egy oldalt, amely a www.sciennet-rendszer.info címen érhető el, és ahol a ScienNet rendszer teljes működését bemutatjuk.
Ez azonban csak a kezdet és hamarosan további izgalmas dolgokkal jelentkezem!

Ha biztos nem akar lemaradni róla, regisztráljon most a ScienNet Hírlevélre,
és értesüljön elsőként a fejleményekről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése