2009. dec. 15.

Kitörés: i pont

Gyakran kerül az ember olyan élethelyzetbe, ami ugyan hosszútávon élhetőnek tűnik, de legbelül érezni, hogy nem az igazi. Néha hónapok, évek is elmúlnak úgy, hogy nincs változás...

Ilyenkor egyrészt egyre jobban beszűkül az ember, próbálva túlélni a helyzetet, másrészt egyre inkább vágyik valami másra, vágyik a kitörési pontra. De a vágy nem elég! Tenni is kell érte, hinni, hogy van más út is, talán nem látszik, talán hihetetlennek tűnik, de lennie kell!

Az elmúlt időszakban csend volt itt a blogon. Kerestük a saját kitörési pontjainkat, néha nem láttuk mi sem, hogy mik lehetnének azok, de mint éjszaka, amikor az ember a vak sötét szobában keresi az utat a mellékhelységhez és tapogat az ajtót keresve, kerestük mi is. Tudtuk azt, hogy lennie kell, hisz "nappal még megvolt" és tudtuk azt is, hogy nem alternatíva, hogy ne jussunk ki...

Jelentem megtaláltuk! Sőt, nem megtaláltuk, hanem létrehoztunk egy olyan i pontot, amely másnak is kitörési pontja lehet! Na, de nem beszélek rébuszokban tovább, elmondom miről van szó!

Az elmúlt hetekben elkészítettünk az SAP Business One-ról egy olyan információs honlapot (www.s-b-o.info), ahol minden marketing, pénzügyi, technikai infó egy helyen elérhető a rendszerről.

Kitörési pontnak tartjuk, ugyanis az SAP Business One vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi, hogy a cég írányítása helyett a mindennapi taposómalomban vergődő cégvezetők egy kicsit eltávolodjanak a rögvalóságtól és a napi technikai kérdések helyett stratégiával és taktikával foglalkozhassanak.

Lehetővé teszi, hogy a kézi vezérlés helyett a bevezetés során letisztult ügyviteli folyamatokat immáron a rendszer vezérelje. Az SAP Business One nem nélkülözhetővé teszi a cégvezetést, hanem lehetővé, hisz időt, információt biztosít a vezetői döntések megfontolására és meghozására.

Látogassa meg az oldalt, hogy bizonyítékát adhassuk ennek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése