2012. aug. 30.

Kemény munka: Egy lehetőség amit kár lenne kihagyni

Ahogy Thomas Edison is mondta: “ Az emberek nagy része azért szalasztja el a lehetőségeket, mert azok overálba öltöztek és úgy néznek ki mint a munka”.

Mindenképpen frusztráló lehet ha úgy érezzük, hogy mindent megteszünk vállalkozásunk érdekében, az mégsem fejlődik a megfelelő ütemben. Ennek sok oka lehet: a folyamatok bonyolultsága, az IT lassusága és akár az is, hogy nem látjuk tisztán, hogy cégünk melyik része működik megfelelően és melyik része nem.

Képzelje el, milyen hatással lenne a cégére, ha azokra a területekre koncentrálhatna, amelyeknek erre tényleg szüksége van. Ha látná melyek azok a területek, amelyek alulteljesítenek és ezeknek a területeknek több figyelmet szentelhetne.

Gondoljon bele, mennyi időt és pénzt takaríthatna meg! Mennyivel több ideje lenne az új lehetőségek felkutatására vállalkozásának! Az ügyfeleink ezt csinálják az SAP Business One segítségével.

Nem várnak órákat olyan információkra amik szükségesek a megalapozott döntések meghozatalához, pár perc alatt kéznél van, akár a mobiltelefonjukon is. Mi több, a SAP Business One csökkenti a repetitív folyamatok átfutási idejét, így a munkatársaknak több ideje marad, hogy a cég fejlődése szempontjából fontosabb feladatokra koncentráljanak.


http://bit.ly/L7KWMD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése