2012. szept. 1.

A vállalati mobilitás segít a vásárlók megtartásában!

A vállalati mobilitás segíthet a vásárlók megtartásában!

A vállalati mobilitás területén bekövetkezett robbanásszerű fejlődés soha nem látott lehetőséget nyújt a cégeknek a vásárlóik direkt eléréséhez.

Egy jól felépített vállalati mobil infrastruktúrával minden dolgozónak rendelkezésre állnak a megfelelő információk a megfelelő helyen. Ez lehetőséget nyújt a vásárlók kérdéseinek gyorsabb megválaszolására, a problémák gyorsabb megoldására vagy testreszabott ajánlatok felkínálására.

A vállalati mobilitás segítségével a cégek növelhetik a hatékonyságukat, a papír alapú kommunikáció kiküszöbölésével, az utazási idők csökkentésével és a feladatok, naptárak, riasztások jobb kezelésével.

Az SAP bizonyított szakértelmével a vállalati mobilitás területén, Ön is kiaknázhatja a cégében rejlő lehetőségeket. A világ vezető márkáinak 91%-a használ minimum egy SAP mobil alkalmazást, iparágtól, üzletágtól függetlenül.

Az SAP mobil megoldásainak segítségével a vállalatok megalkothatják a mobil stratégiájukat, ami illeszkedik a szélesebb körű IT stratégiájukba, melynek segítségével még jobb kapcsolatot alakíthatnak ki az ügyfeleikkel.

Az SAP mobil eszközei mamár a legkisebb cégek számára is elérhetők, hisz a SAP Business One Starter Package az ingyenes SAP Business One mobil alkalmazással egy általuk is megfizethető megoldás.


http://bit.ly/Kx5kW1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése