2012. szept. 6.

Vállalati mobilitás a termelékenység szolgálatában

Ahogy a mobil adathálózatok lefedettsége folyamatosan javul és a mobil megoldások és alkalmazások száma egyre csak növekszik, ezzel párhuzamosan a vállalati mobilitás is eddig elképzelhetetlen lendületet vett.

Az informatika terjedése, a munkaerő növekvő mobilitása és a “Hozd a saját eszközöd” mozgalmak mind ezt a folyamatot erősítik, gondoljunk csak bele, hogy az okostelefonok és a tabletek már mennyire részei a mindennapjainknak.

Sok népszerű, eredetileg asztali gépekre tervezett vállalati alkalmazást használhatunk már különböző mobil eszközökön, a vállalati informatika folyamatosan mozgásban van. Ez a folyamat új innovatív munka módszerekhez és a termelékenység növekedéséhez vezetett, egyszerűen azért mert az emberek a mindennapokban megszokták, hogy akár honnan hozzáférhetnek az adataikhoz és ezt a munkahelytől is elvárják.

Egy “mobil vállalat”-ban a munkatársak akármilyen eszközről hozzáférhetnek a fontos adatokhoz, ezzel olyan minden információt megkapnak a kritikus döntések meghozatalához, legyenek akár ügyfélnél vagy terepen.

A fejlődés sebességét sem lehet figyelmen kívül hagyni. A világ népessége hét milliárd fő. A mobil előfizetések száma hat milliárd és ebből 1,2 milliárd rendelkezik szélessávú internet hozzáféréssel. Ezek a folyamatok az iparágak nagy részét meg fogják változtatni.

Több partnerünk is meglátta a mobilitás nyújtotta lehetőségeket. Az OMA Sales és az OMA Stock rendszerünk használatával növelték hatékonyságukat, bevételüket és csökkentették a hibázási lehetőségeket.


http://bit.ly/Kx5kW1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése