2012. nov. 1.

Az Excel-es analízis napjai megvannak számlálva?

Nem is olyan régen, minden kis- és középvállalat csak Excellel elemezte az adatait. A kifinomult üzleti intelligencia eszközök a többség számára az elérhetetlen árkategóriákban mozogtak. A helyes információ megszerzése, időben lehetetlen feladat volt, mivel általában csak történeti adatok álltak rendelkezésre.

Manapság az adatok robbanásszerű növekedése - mind mennyiségben, mind az adatforrások változatosságában, mind a generálódásuk ütemében - használhatatlanná teszi az Excelt ennek a feladatnak az ellátására. A döntések gyakran idő kritikusak, az egyre gyorsuló üzleti környezet nem sok helyet hagy a hibákra. Ezeket szem előtt tartva a közelmúlt fejlesztései az elérhetőségre, a valósidejűségre, a jövő központúságra, a vizualizációra és a költséghatékonyságra koncentráltak. Ennek köszönhetően manapság már sokkal szélesebb rétegeknek elérhetőek ezek az eszközök.

Akinek van szerencséje kijutni a SAPPHIRE NOW-ra Madridba mindenképpen keresse fel az Analytics Campus-t ahol az SAP szakértői bemutatják a legújabb fejlesztéseiket.


http://bit.ly/RRfym0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése