2012. nov. 5.

Szabadítsd fel a belső tartalékaidat a mobilitás segítségével

Manapság a mobilok annyival többre képesek mint a telefonálás és az smsezés. A munkavállalók már ma is a mobiljaikon és a táblagépeiken létesítenek kapcsolatot adnak el, és vásárolnak a magánéletükben - most ez a korszak köszönt be a munkahelyekre is. Mi több az elérhetőségüknek és a könnyű használatuknak köszönhetően a mobil eszközök még az irodában is az előnyben részesített információ forrássá váltak.

De nem csak a termelékenység növeléséről van szó, a mobil innováció segítségével a vállalatok megreformálhatják az üzleti folyamataikat mert olyan helyzetekben is hozzáférnek a munkatársak a naprakész információkhoz ami korábban elképzelhetetlen volt. Ez teljesen új lehetőségeket nyitott például a szolgáltatási iparágakban dolgozók számára mert a helyszínen megalapozottabb döntéseket hozhatnak, problémákat előzhetnek meg, üzleti lehetőségeket aknázhatnak ki és helyben válaszolhatnak a megrendelőnek - növelve a vevő elégedettséget -  úgy, ahogy egy asztali alkalmazással sehogy se tudnának.

Napjaink kihívása olyan mobilstratégia megalkotása ahol az “akárhol, akármikor” nem megy a vállalati információ biztonságának rovására. Ha valaki elég szerencsés ahhoz, hogy ott legyen a SAPPHIRE NOW-n Madridban, első kézből tudhatja meg a Mobile Campuson, hogy az SAP szakembereinek milyen válaszai vannak erre a kihívásra.


http://bit.ly/SNVxxg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése