2012. nov. 11.

Ultra hatékony mindennapi működés

Úgy tekintesz a cégedre mint egy élőlényre - egy állandóan változó rendszer , ami különálló részek folyamatos együtt működésével végzi el a szükséges folyamatokat? Vagy inkább úgy mint egy gépezet - megfelelő elrendezésű mozgó részek alakítják a bementet kimenetté ?

Akárhogy is van, az a növekedés szempontjából mindenképpen életbevágó, hogy az osztályok közötti kommunikáció gördülékeny legyen. Ez ott kezdődik, hogy a megfelelő technológiával automatizálod a repetatív folyamatokat, amivel kiküszöbölöd az emberi hibát, támogatod az együttműködést és mérhetővé teszed a teljesítményt is.

Ez a vállalat minden részére pozitív hatással van. A vezetők könnyen eldönthetik, hogy jó irányba halad e a cég. A pénzügy kihasználhatja a különböző analitikákat és teljesítmény-menedzsment eszközöket, ami támogatja a megfelelő teljesítményt és csökkenti a kockázatot is. A HR-en sem kell többé a munkaigényes adminisztrációra pazarolni az időt, hanem a tehetségek felkutatásával foglalkozhatnak. Az értékesítők pedig jobban belelátnak a vásárlók igényeibe és ez alapján személyreszabottabb ajánlatokkal kereshetik meg őket.

Egy ilyen átalakulás nehéz elkezdeni, nagyon sok a kérdés vetődik fel az emberekben, ezt általában olyanok tudják a leghitelesebben megválaszolni, akik már átestek ezen az átalakuláson. Az biztos, hogy ha valakinek van lehetősége kijutni a SAPPHIRE NOW Madrid-ra ott minden iparágból talál ilyen embereket.


http://bit.ly/W6Dy6l

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése